Hjem Om

Stilleh.dk

Stilleh.dk er en kreativ sundheds- og yogaplatform med online yogaforløb samt e-bøger med opskrifter & guides om plantebaseret mad og yoga.  Udover online yoga & e-bøger, finder du frit tilgængelige  guides og blogindlæg om plantebaseret kost, yoga og mine personlige tanker, fotografier og skriblerier. 

Udover online yogaforløb, tilbyder Stilleh også pop-up yogaforløb i Viborg. 

 

Stilleh gravid

Stillehgravid beskæftiger sig med graviditet og efterfødsel med udgangspunkt i yoga, meditation og nærende kost til gavn for både mor og baby(er). Graviditet er en tid for forandring og udvikling, og rummer et enormt potentiale for personlig indsigt og udvikling. Gravidyogaforløbene hos Stilleh er derfor lige så meget en mental forberedelse på fødslen og tiden efter, som det er en fysisk praksis. 

Stillehgravids online yogaforløb er undervejs og du kan også snart bestille nærende og kærlige efterfødselskurve til dig selv, eller en kommende mor du har nær.   

Bag Stilleh er jeg,  Astrid. Jeg er 28 år, uddannet Prof. Bach. i ernæring og sundhed samt yogalærer, med en ekstra specialisering i gravidyoga. 

Jeg bor i Viborg, nær de smukke søer og den gamle domkirke. Jeg lever mest plantebaseret og sammen med Lasse har jeg Otto på 3 år, og Asta på 7 mdr. Efter at have gennemgået en udfordrerne første tid som nybagt mor, ligger det mig meget på sinde, at guide andre kvinder i overgangen fra at være nogens barn, til at blive nogens mor, med udgangspunkt i min faglighed indenfor yoga og plantekost, samt min holistiske tilgang til sundhed. 

Det at have mulighed for at bevæge sig, er en stor del af min tilgang til sundhed. At give kroppen de bedste redskaber for bevægelse gennem nærende velsmagende sund mad, og at bruge sin krop på en sådan måde, at man har mulighed for at bevæge sig gennem alle livets faser, er også noget, der ligger mig meget nært. Jeg underviser små pop up yoga forløb i Viborg, og her på stilleh.dk vil du også kunne finde små yogavideoer til daglig brug og inspiration.    

Meget af mit liv har jeg været interesseret i hvordan den mad vi spiser, de tanker vi tænker samt den måde vi bevæger (eller ikke bevæger) vores krop på, har indflydelse på livet i forhold til sundhed, velvære og sygdom, og deraf udspringer Stilleh.dk. Bæredygtig livsstil, filosofi og naturlig forebyggelse/behandling med udgangspunkt i kinesisk medicin og urter interesserer mig også, hvilket også afspejles i mit arbejde. Jeg er altid åben for en snak, og allernemmest er det at række ud til mig på min instagram @stillehyoga. 

  • Prof. Bac. i Ernæring og Sundhed med speciale i sundhedsfremme, forebyggelse og formidling. 
  • Vegan Nutritionist Diploma
  • 200 timers Yoga Alliance godkendt yogauddannelse ved Prana Yoga Shala, København
  • 100 timers gravidyogalære uddannelse ved HeLT, København